Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ENERGOTEAM Perfect Carbon szett

Univerzális pontyozó szett, amelynek segítségével egy jól összeállított horgászfelszerelésre tehetünk szert nagyon kedvező áron! Az EnergoTeam Carbon Eagle Tele teleszkópos horgászbot. Minimális helyet foglal, de maximális teljesítményt nyújt! A bottest anyaga IM4 carbon, amelyet SIC gyűrűsor és klasszikus tenisznyél kiképzés tesz teljessé. A bot hossza 3.00 m, dobósúlya pedig 100-200 g. A teljesség érdekében a bothoz párosítottak egy 50-es, 3+1 csapágyas nyeletőfékes orsót, melyhez egy grafit pótdobot is csomagoltak. A Goldstar Perfect Gulp 450 matt fekete grafit házát krómozott fém berakás díszíti. Robusztus külseje erős, nagy teherbírású belső szerkezetet takar. Az orsó főfékje elöl található. A nyeletőféket az orsó hátsó részén található billenőkarral lehet ki-be kapcsolni. A hátsó tekerőgomb a nyeletőfékerő szabályzó. FONTOS! Miután bevetette végszerelékét és bekapcsolta a nyeletőféket, bevágás előtt ne felejtse el ezt visszaváltani! A legegyszerűbb módon ezt a hajtókar megtekerésével tudja visszaváltani. Teljes mérethez klikkelj a képre!   4990Ft/ szett

 

 

EUROHOLD Gold Power harcsázó szett Hunter HRD550 orsóval

Ezt a szettet elsősorban a kezdő harcsahorgászoknak állítottuk össze, de a középhaladók igényeit is maximálisan kielégíti. Az Eurohold Gold Power 240 egy remek harcsázó bot. A kedvező ára ne tévesszen meg senkit. Ez a bot más gyártónál legalább kétszer ennyibe kerülne.
Rendkívül masszív, hihetetlen erőtartalékkal rendelkezik, így könnyedén kifáraszthatjuk a legnagyobb halakat is. A nyéltagon található nagyméretű keverőgyűrű behajtható (a könnyebb szállíthatóság érdekében), a spiccgyűrű pedig vastagabb falat kapott, ezért a nagyobb igénybevétel sem jelent problémát. Problémamentesen horgászhatunk akár a legvastagabb fonott zsinórral is, a bot és gyűrűzése garantáltan bírja! Széles dobósúly tartománnyal rendelkezik: 250-500 g. A bot 2,4 méteres hossza a csónakos horgászatnál kamatoztatható. Remek párosítás a bothoz a Hunter HRD 550 univerzálisan használható hátsófékes orsó. A nyújtott grafit dobnak köszönhetően az átlagosnál nagyobb dobások érhetők el. A hajtómű kiemelkedőnek mondható, hisz alig van a piacon ilyen nagy orsó, mely 5,6:1 áttételi aránnyal rendelkezne. A nagyméretű zsinórvezető görgő pedig minimálisra csökkenti a zsinór csavarodását. A könnyű és kiegyensúlyozott futás érdekében 4 golyóscsapágyat és 1 tűgörgős csapágyat kapott az orsó. A többlamellás mikrofék rendszer pedig egy komolyabb fárasztásnál mutatja meg igazi erejét és hatékonyságát. Az orsóhoz grafit pótdobot is csomagolt a gyártó. Zsinórtároló kapacitása: 0,35 mm / 180 m.

 

Teljes mérethez klikkelj a képre!   6990Ft/ szett

 

 

SPRO Match szett kezdőknek

Ezt a szettet azoknak a horgászoknak állítottuk össze, akik csak most kezdik a matchbotozás technikáját elsajátítani. A SPRO PRION POWER MATCH egy rendkívül kedvező árú, de mégis remekül felépített bot. A nyele igényes portugál parafa. A bottest alapanyaga karbon és üvegszál ötvözésével létrehozott, különösen strapabíró kompozit. Nagytestű fehérhalak és pontyok finomszerelékes horgászata során válik be igazán. Értékét növeli, hogy nagy keménységű SIC gyűrűkkel szerelik. Mindenkinek tudjuk ajánlani, aki baráti áron szeretne jó minőségű felszereléshez jutni. Az orsóval együtt ez a szett remek párost alkot. A SPRO Necton DX 240 orsó a SPRO beszálló orsója ebben a kategóriában. Kedvező ára és remek paraméterei miatt különösen kedvelt modell. E sorozat a már továbbfejlesztett új változat, amely nagyszámú műszaki újítást tartalmaz. Elég, ha csak a megújult nyomórugós felkapókart vagy a nagyméretű teflonlamellákkal ellátott hátsó fékrendszert nézzük. Ezek a fejlesztések kölcsönöznek ebben a kategóriában is megbízható és precíz működést ennek a SPRO orsótípusnak. Az orsó dobja és pótdobja is carbon. Zsinórtároló kapacitása: 100m / 0.40 mm. Ezt a szettet kezdő és haladó horgászok is egyaránt elégedetten használhatják majd!                              
      

7990Ft/ szett       

 

Teljes mérethez klikkelj a képre!